TSOK MULTISPORT RACE 2001

24 lag anmälda, synd att Team Johans Brothers och Team TSK Ryda fick lämna återbud pga skador. Dessa team hade chans till tätplaceringar bland herr o dam lagen.

Men när väl starten gick var de 22 återstående lagen taggade för sin uppgift.

Efter första sträckan, orientering, låg Team 8848 i täten och kunde ge sig ut på kanotsträckan som för året var förlängd till 11km.

Team 8848 behöll täten även här och man kunde ana vart det började bära hän.

Men på tredje sträckan, 30 km MTB, började jagande lag knapra in på avståndet till täten. Framför allt var det Team Kisa som svarade för en stark cykling på den tuffa MTB sträckan, allt kunde hända!!

Den 14 km långa löpningen, som tar vid efter MTB, visade också att Team Kisa ville vara med och kriga om 1a platsen. Endast några minuter skilde nu lagen åt, och vid startpunkten för sista sträckan 22 km cykelorientering var avståndet 3 minuter.

Men med snabba vägval kunde Team 8848 hålla stången in i Mål.

Grattis till Peter Cederberg och Magnus Eriksson.

De övriga lagen kämpade på ett strålande sätt, vilket bevisas genom att endast ett Team tvingades ge upp, ett grattis till samtliga lag som utförde denna prestation.

Nämnas bör också att det Mixade laget, Team IK Wilske med Christer o Christina Rantala placerade sig 7a, och TV 88-tjejerna med Bibbi Svensson o Ann-Christin Oberle´ blev bästa damlag.

Som vanligt var vädret med arrangörena vilket säkert gör det lite lättare för de tävlande att uthärda dagen. Tråkigt var att, En kontroll på orienteringen var nedriven, snitslar för MTB banan borttagna och löpningen otydligt uppmärkt. MEN detta skall inte upprepas vid nästa års tävling, lovar arrangörerna. ( Lesson learned )

TACK alla tävlande och funktionärer, nästa år dubbleras startfältet ?!